17 inch laptop

Een 17 inch laptop heeft een fors formaat. Dit is ideaal om series of films op te bekijken, maar minder geschikt als je hem mee wilt nemen voor je werk of studie bijvoorbeeld. Hieronder gaan we bespreken waar je allemaal nog meer rekening mee moet houden bij de aanschaf van een laptop van 17 inch. 

welke processor

Een processor zorgt voor de snelheid van de computer. Je kan het ook wel de motor van de laptop noemen. Deze bepaalt wat de laptop allemaal aankan. Hoe beter de processor hoe zwaardere taken je kan uitvoeren.

17 inch laptop i3

In principe is een laptop met een i3 processor geschikt voor studie, internetten en tekstverwerken. Zelf vond ik hem iets te langzaam toen ik ooit een laptop met een i3 processor uitprobeerde. Echter kan het voor jou misschien wel snel genoeg zijn. 

17 inch laptop i5

Ben je op zoek naar een laptop om snel mee te kunnen internetten, e-mails te versturen en netflix series te kunnen kijken. Dan is een laptop met een i5 processor ideaal voor jou. Eventueel zou een i3 processor ook kunnen, echter vond ik dit zelf te langzaam. 

17 inch laptop i7

Een i7 processor is nog krachtiger dan een i5 processor. Als je video’s en foto’s wilt gaan bewerken en is een i7 handig. Een laptop met een mindere processor zal vaak trager zijn en soms zelfs vast lopen. Dus geen aanrader, tenzij je fan bent van laptops die vastlopen.