Singles day 2021

Wanneer het Singles day is, is makkelijk te onthouden. Singles day wordt altijd op dezelfde gehouden. Deze datum is 11 november.

Waar je dan wel op moet letten is dat Singles Day elk jaar op een andere dag valt. Echter is dit natuurlijk niet zo’n groot probleem om vast te stellen. Zo is het nu natuurlijk al bekend dat Singles day 2021 wordt gehouden op een donderdag.

Singles day

Echter zie je steeds vaker dat winkels en merken zich niet alleen beperken tot deze dag. Nu valt Singles day 2021 dus op een donderdag. Wellicht dat er een kans is dat winkels al eerder beginnen met acties of dat ze het weekend dat na 11 november komt er nog bij betrekken, omdat mensen meer tijd hebben om aankopen te doen en ze in het weekend wellicht meer tijd hebben om te shoppen.

Verwachtingen Singles day 2021

Afgelopen jaren is Singles day 2021 flink gegroeid. Zo was de omzet van bol.com tijdens Singles day 2018 3 keer zoveel als het jaar ervoor. en in 2019 melde ze dat er 2 keer zoveel parfum was verkocht als het jaar ervoor. Cijfers over andere jaren zijn niet bekend, maar grote kans dat dit nog verder gegroeid is, wees er dus op tijd bij.

Vorig jaar gaf bol.com van 9 november tot en met 11 november korting. Er was dus niet sprake van een dag. Wellicht dat, dat dit jaar weer het geval is.

In 2020 was Alibaba uiteraard ook actief. Dit is de grote voortrekker op het gebied van Singles day. Bij Alibaba deden 200.000 merken mee. De verkoop duurde hier wel precies 24 uur, dus alleen op Singles day. Daarnaast zien steeds meer producenten Singles day ook als een dag om producten te lanceren. Vorig jaar werden er 1 miljoen nieuwe producten gelanceerd.Benieuwd hoeveel producten we in 2021 gepresenteerd gaan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van Singles day 2021?

Singles day is vroeger ooit bedacht om te vieren dat je vrijgezel bent en jezelf te verwennen als je vrijgezel bent.

Echter is dit allang niet meer het geval. Singles day is voor iedereen.

Dus gaat u shoppen in november, iets wat ons zeer aannemelijk lijkt. Dan is Singles day wellicht interessant voor u. Ideaal natuurlijk is dat Singles day 2021 ruim voor sinterklaas en kerst valt. Hierdoor weet je zeker dat jouw bestellingen op tijd aan zullen komen. Iets wat tijdens Black Friday en Cyber monday toch spannender blijft.