Singles day apple

Op zoek naar Singles day apple aanbiedingen? Apple heeft diverse mooie producten, vaak wordt er door het merk zelf geen korting opgegeven. Maar je hebt wel kans op korting van een van de winkels. Zo had Mediamarkt vorig jaar bijvoorbeeld een mooie aanbieding op de Airpods.

Echter zijn er nog diverse apple producten waar op misschien ook wel een mooie aanbieding geldig is. Hieronder volgt een overzicht.

Singles day apple | macbook

De Macbook is een populair product en terecht deze laptop heeft een hoog resolutie beeldscherm, goede levensduur qua batterij en ziet er prachtig uit. Ook is de Macbook geschikt om video’s en foto’s te bewerken en uiteraard heb je diverse apps tot je beschikking door de appstore die je tot je beschikking hebt.

Iphones | Singles day apple

Apple staat natuurlijk ook bekend om de smartphones die ze hebben. Singles day is een mooi moment om de oudere modellen nog eens in de aanbieding te gooien. Echter zou door de toenemende populariteit het ook zomaar kunnen dat een grote winkel de nieuwere modellen van een aanbieding voorziet of je er leuke extra’s bij krijgt zoals bijv. een hoesje of andere accessoires.

Airpods singles day

Ben je een muziekliefhebber en heb je nog geen airpods? Koop deze dan tijdens Singles Day. Tijdens singles Day zijn er mooie aanbiedingen wat betreft Airpods. Deze oordopjes van het Topmerk Apple zijn dan misschien wel afgeprijsd bij BOL.COM of Mediamarkt. Wij houden u hier op de hoogte of deze inderdaad in de aanbieding zijn tijdens 11/11 Singles Day.