Singles Day boeken

Tijdens Singles day is de kans groot dat je mooie boeken kunt aanschaffen met een leuke korting. Uiteraard zullen dit geen extreem hoge kortingen zijn van 70%. Echter is het wel mogelijk dat er bijvoorbeeld een symbolische korting van 11% wordt gegeven.

Koop bij bol.com tijdens singles day boeken.

Tijdens Singles day kun je een boek het best kopen bij Bol.com. Deze garanderen een snelle levering. U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wij van singlesdayoutlet verwachten ook dat hier de meeste korting wordt gegeven. Daarnaast hebben ze een groot aanbod met ruim 11.000.000 boeken.

Ook heb je de keuze uit diverse categorieen om jezelf te verwennen tijdens singles day of voor iemand al vroegtijdig een cadeautje te halen.
Zo kun je de sportliefhebber een sportboek geven. Je meefje of nichtje kun je bijvoorbeeld een Young Adult boek geven of een stripboek.
Ook is het aanbod van biografieën enorm.

Andere categorieen die zeker niet mogen ontbreken in dit rijtje zijn:
• Fantasy, Horror & Sci-fi
• Geschiedenis bokeen
• Managementboeken
• Kookboeken

Koop tijdens singles day een boek in een andere taal

Veel Nederlanders leren een andere taal. Dus hoe leuk is het om dan ook een boek te lezen in een vreemde taal. Het aanbod is enorm. Zo hebben ze ruim 1 miljoen Duitstalige boeken.

Boek in het engels

Een boek van een Engelse schrijver in de Engelse taal geeft een extra dimensie aan het boek. Een boek kan nooit zo goed vertaald worden dat alles wat een schrijver heeft bedoelt in het boek komt te staan als het vertaald wordt naar bijvoorbeeld het Nederlands. Daarom is het leuk om soms een engels boek te lezen. Bol.com heeft ruim 8 miljoen Engelstalige boeken. Dus mocht u een boek zoeken in het engels bekijk het aanbod op bol.com dan eens. Ruim 600.000 Franse boeken, meer dan 200.000 Spaanse boeken. En ook ruim 10.000 Turkse boeken. En ook leuk voor de friezen er zijn ruim 700 Friese boeken op bol.com

Singles day boeken