Singles day horloge

Koop een horloge tijdens Singles day

Tijdens Singles day kunt u met mooie kortingen horloges kopen. Zo zijn er zowel aanbiedingen voor mannenhorloges als voor dameshorloges. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel of een digitaal horloge; tijdens 11/11 zijn er diverse horloges in de aanbieding.

Sporthorloge tijdens Singles day

Ook zullen er tijdens Singles day diverse sporthorloges in de aanbieding zijn. Zo’n horloge kan uitgerust zijn met diverse functies zoals:

  • Hartslagmeter
  • Stappenteller
  • Waterdichtheid

Materiaal horloge

Tijdens Singles day kunt u voor de meest gebruikte materiaalsoorten gaan zoals bijvoorbeeld leer, staal of rvs. Echter kunt u er ook voor kiezen om voor iets nieuws te kiezen. Zoals bijvoorbeeld houten horloges. Als u voor een leer gaat als materiaal is het belangrijk  om te weten dat u hier ook weer diverse keuzes heeft. Zo heeft u bijvoorbeeld horloges van hagedissenleer, alligatorleer of kalfsleer.

Verschillende merken

Ook is het handig om voor Singles day te bepalen welk merk horloge je wilt hebben. Gaat u voor een sportief horloge van Puma of Adidas?

Of gaat u voor de klassieke merken? Zoals bijvoorbeeld Seiko en Dolce & Gabbana.

Perfecte cadeau

Een horloge is ook het perfecte cadeau om jezelf eens goed te verwennen tijdens Singles day. Het feest voor vrijgezellen.

Natuurlijk is het ook niet verboden om een horloge tijdens Singles day te kopen voor je partner of voor een vriend of vriendin of voor een van je kinderen. Als je het horloge tijdens Singles day koopt, weet je zeker dat het op tijd binnen gaat zijn voor de drukke decembermaand. Ook is de kans kleiner dat u mis grijpt. Iets wat tijdens black Friday wel vaak gebeurt.

Tijdens 11/11 kun je goedkoop dames- en herenhorloges kopen van merken zoals Hugo Boss, Casio, en diverse anderen.

Ook zijn er diverse kinderhorloges die u kunt kopen tijdens Singles day.

Bekijk hier het hele verhaal over Singles day

Of bekijk hier topmerken die aangesloten zijn bij Singles day merken.

Niet op zoek naar een horloge? Bekijk dan eens singles day boek.