Singles Day parfum

Tijdens singles day parfum scoren? Vindt hier ee over zicht! Er zijn namelijk diverse parfumeries die extra voordelig parfums verkopen van verschillende topmerken.

Singles day Parfum voor heren.

Tijdens singles day kunt u als man zijnde extra voordelig een luchtje scoren van merken zoals Hugo boss of armani. Vaak zijn ook de extra grote parfum flesjes scherp geprijsd. Kunt u mooie een lange tijd vooruit. Als vrouw zijnde kunt u natuurlijk ook een mannengeurtje aanschaffen als cadeautje voor kerst of 5 december.

Enkele populaire heren parfums zijn:

  • Dior – Sauvage
  • Giorgio armani – acqua di gio
  • Paco Rabanne – 1 million

Parfum voor dames kopen tijdens singles day

Natuurlijk kunnen vrouwen tijdens singles day ook hun favoriete geurtje kopen. Een grote kans dat deze dan extra voordelig wordt aangeboden. Verwen jezelf tijdens singles day met een extra groot flesje parfum. Soms zijn die tijdens singles day goedkoper dan het middelgrote flesje dat je normaal neemt. Geniet extra lang van je favoriete geurtje tegen een scherpe prijs door hem op singles day te kopen. Als man zijnde kun je natuurlijk ook je geliefde of je crush een heerlijk geurtje geven, het ideale cadeau voor de gezellige decembermaand.

Enkele geliefde vrouwen parfums die u kunt aanschaffen tijdens singles day:

  • chanel – coco mademoiselle – eau de parfum
  • Lancome – La vie est belle – Eau de parfum
  • Dior – J’adore – eau de parfum

Outlet parfum singles day

Het hele jaar door zijn er uiteraard outlets van parfum of dat er extra hoge kortingen worden geboden. Maar wat er tijdens singles day gebeurt is altijd spannend, soms lopen de kortingen op tot 70%.

Parfum cadeau geven

Koop je parfum tijdens singles day! Je weet dan zeker dat het voor de gezellige decembermaand binnen is, iets wat je nog maar moet afwachten met blackfriday aanbiedingen. Zeker de periode van black Friday – 5 december is erg kort. Of als u al eerder viert dat de goedheilig man in het land is komt black Friday mogelijk te laat en is singles day dus de ideale oplossing.

Welke parfumwinkels tijdens singles day

Er zullen diverse winkels zijn die u graag verleiden met mooie aanbiedingen voor hun heerlijke geurtjes. We verwachten enkele grote namen zoals Douglas en iciparisxl. Ook de kleinere specialisten kunnen misschien leuk uit de hoek komen. Echter blijft het afwachten of deze mee kunnen komen met de grote namen. Wij houden u graag op de hoogte.

Op zoek naar andere deals?

Er zijn ook diverse andere producten voordelig te scoren tijdens singles day, bijvoorbeeld:

    • Apple producten singles day
    • Boeken singles day

Bekijk hier totaal overzicht van singles day.