Singles Day winkels

Singels Day Bol.com

Bol.com is de grootste en belangrijkste partij die meedoet aan singles day. Deze zijn de laatste jaren dit ook steeds meer aan het promoten en hadden vorig jaar al meerdere dagen waarop ze leuke aanbiedingen hadden. Bol.com zet ook vol in promotie van deze feestdag. Bol.com ziet graag dat er meer tijdens singles day verkocht wordt, Hierdoor zal de druk afnemen om alles op tijd te bezorgen voor de feestdagen gezien ze meer tijd hebben.

misschien wel met 111 aanbiedingen gaat komen tijdens singles day 2021.

Nike tijdens Singles day

Ook het prachtige Amerikaanse merk Nike gaat meedoen aan singles day is onze verwachting.

Ze hebben een fantastisch assortiment met modieuze schoenen. En voornamelijke leuke sportkleding. Iets wat in de afgelopen jaren erg populair was om in de aanbieding te doen tijdens singles day en ook massaal werd gekocht door de consument door de massale korting en misschien al met een schuin oog vooruitkijkend op de goede voornemens.

Er komen langzaam maar zeker steeds meer winkels en bedrijven die mee gaan doen aan singles day. Voor winkels is Singles Day natuurlijk een mooie gelegenheid om al in te spelen op de feestdagen. Deze feestdag valt vlak voor Black Friday, toch weerhoudt dat grote bedrijven zich er niet van om mee te doen aan deze nieuwe feestdag. Misschien vinden ze het stiekem wel fijn, aangezien Black Friday redelijk kort op 5 december zit en alle pakjes dan misschien niet op tijd bij de goedheilig man zijn.